Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme kapsamında eğitimcilerimizle biraraya geldik.

Eğitimde kaliteyi artırma faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

01.06.2022 223

Eğitimde kalitenin artırılması için elimizden geldiğince gayret etmeye devam ediyoruz. bireysel farklılıkları göz Önünde bulundurduğumuzda öğrencilerin farklı ilgi ve yeteneklere sahip olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda eğitimde rehberlik çalışmalarının öneminin farkındayız. Bireysel takip ve anlık dönütlerle etkileşimli rehberlik çalışmaları yapmaktayız. 8. Sınıflara yönelik sınav kaygısından tutun, stres yönetiminin yanısıra etkili rehberlik ile öğrencilerin potansiyellerinin farkına varmalarını sağlamaya çalıştık. Akademik desteğin yanısıra gerek veli toplantılarında gerekse bireysel görüşmelerde çocuklar için faydalı olabilecek her türlü bilgilendirme çalışmalarına katıldık. Öğretmenlerimiz seminer dönemi  seminer ve kurslardan edindikleri kazanımları öğrencilere aktararak rehberlik çalışmalarının verimliliğini artırmaya  düşündük. Yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda öğrencilerimizden ve velilerimizden güzel dönütler almaya devam ediyoruz.

01-06-202201-06-202201-06-202201-06-202201-06-202201-06-2022