İLKOKULA YÖNELİK TANITIM FAALİYETİ ETKİNLİĞİMİZ

01.06.2022 178

İmam hatip ortaokulu olarak bünyemizde sunulan imkanlarımızı ve elde ettiğimiz başarıları içeren afiş, broşür ve tanıtım çalışmaları yapıldı. Okulumuz öğretmenlerimiz tarafından ilçemizde bulunan ilkokullar ile biraraya gelerek tanıtım dersleri yaptılar. Okulumuza kayıt yaptırmayı düşünen öğrencilerin sadece okulu değil öğretmenlerimizi de aktif bir şekilde görmelerini sağladık. Okulumuzdaki öğrencilerimiz ile görüş alışverişinde bulunmalarını sağladık. Veli bilgilendirmelerini de ilçemiz ilkokulunda dönem sonunda yapılacak olan mezuniyet gösteri öncesinde yapmayı düşünüyoruz. Bu sayede yalnızca öğrencileri değil aynı zamanda velileri de okulumuz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmiş olacağız.

01-06-202201-06-202201-06-202201-06-2022