BİLİŞSEL VE STRATEJİK DÜŞÜNME BECERİSİ, KONSANTRASYON VE EĞLENCELİ OYUN ORTAMIYLA EĞİTİME DEVAM EDİYORUZ

Okulumuzda öğrencilerin bilişsel ve  stratejik düşünme becerilerini geliştirmek, konsantrasyonlarının gelişimine katkı sağlamak ve eğitimi eğlenceli hale getirmek adına okulumuzun çeşitli yerlerini satranç takımlarıyla donattık.

01.06.2022 166

01-06-202201-06-202201-06-202201-06-2022

Eğitimde öğrencilerin odaklanma ve düşünme becerilerinin gelişiminin, eğitimde verimliliği artırabileceği düşüncesiyle öğrencilere yönelik faaliyetlere devam etmekteyiz. Okulumuzda bulunan akıl ve zeka oyunları sınıfının yanısıra  okulun mekansasl olarak her yerinden faydalanmanın yararlı olacağını düşündük. Bu kapsamda okullun koridorlarına yerleştirdiğimiz satranç takımlarıyla öğrencilerin teneffüs aralarında da eğlenceli vakit geçireceklerini umuyoruz. Keyifli karelerin yer aldığı oyunlarda öğrencilerin yenme, yenilme ve adil oyun duygularının pekiştirildiği gözlendi.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.